Lidmaatschap Landelijk Platform

Ondernemersfonds Zwijndrecht heeft zich sinds dit jaar aangesloten bij het Landelijk Platform Ondernemersfondsen. Met dit lidmaatschap heeft het Ondernemersfonds Zwijndrecht toegang tot de kennis- en databank van het landelijke platform en kan ondersteund worden bij diverse vraagstukken.

Afgelopen dinsdag 9 november vond er een fysieke bijeenkomst plaats waar meer dan 30 leden (18 ondernemersfondsen) van het Landelijk Platform Ondernemers Fondsen bij elkaar kwamen in Creative Valley in Utrecht. De bijeenkomst stond in het teken van netwerken tussen de leden onderling.

Het was eeen nuttige bijeenkomst (lees hier het complete verslag) waarbij kennis delen en samen met andere ondernemersfondsen kijken naar de good pratices centraal stond. Onder andere het onder de aandacht brengen van het fonds en ondernemers stimuleren om gebruik te maken van het fonds is ook bij andere ondernemersfondsen de grootste uitdaging.

Helaas blijkt dat ook in Zwijndrecht sommige trekkingsgebieden onvoldoende gebruik maken van het fonds. Het bestuur wil het fonds daarom graag onder de aandacht brengen en ondernemers stimuleren gebruik te maken van de mogelijkheden. Bij vragen kan een ondernemer altijd contact opnemen met het bestuur of de fondsondersteuner via info@ondernemersfonds.nl.

Graag verwijzen we u ook de naar de website van het landelijke platform.